Prejdite na kulinárske zjemnenie a objavte nový svet farieb a originality. Pridajte zmes do šalátov, k syrom a dodáte im nový rozmer. Jedlá ozdobené touto zmesou vyrazia vaším...
Slávne byliny majú svoj pôvod v oblasti medzi Grasse a Montpellier. Byliny z tohto územia sú typické pre kuchyňu Provensálska a Languedoku. Na vyprahnutých, drsných stráňach sa...
Tieto malé červené alebo zelené papričky rastú na poloostrove Yukatan. Na stupnici štiplavosti im patrí 9 stupeň. používa sa v rýchlych mäsových alebo zeleninových jedlách na...
Tieto žlté alebo biele kvety s jemnou vôňou pochádzajú z veľkého kríka Jasminum officinale . Jeho názov pochádza z perzského "Jasaman." Vo východnej...
Soľ Piran, vzácny produkt národného parku Sečovlje Salina, je výsledok nepokojných vetrov, teplého slnka a ťažkej práce soľných pracovníkov. Spracováva sa ručne, podľa...
Ruža sa pestuje už viac ako 5000 rokov. Jej krásna farba je prekvapivou a originálnou dekoratívnou kvetinovou zložkou. Jej jemná a okúzľujúca vôňa prinesie zjemnenie a...
Odroda Pimentón pochádza z Vallée de Vera na severozápade Španielska. Je udená na stojanoch nad uhlíkmi z duba a tým získava neporovnateľnú dymovú arómu. Používa sa do klobás,...
Tieto soľné diamanty, 100% prírodného kryštálu, pochádzajú z podzemných soľných usadenín. Režú sa v soľných baniach v Khewre, oblasti Pakistánskeho Kašmíru. Používa sa v...
Soľ Piran, vzácny produkt národného parku Sečovlje Salina, je výsledok nepokojných vetrov, teplého slnka a ťažkej práce soľných pracovníkov. Spracováva sa ručne, podľa...
Estragon pochádza pôvodne z oblasti Sibíru a Číny. Jeho latinský názov je „ dracunculus“, čiže malý drak. Dioscorides ho nazýval „dračia tráva“. Do Európy sa...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií