Chutné, mierne štipľavé / na 10 bodovej stupnici štipľavosti je 4 / chilli, s chuťou slivky, hrozienok, tabaku, kávy, čokolády a sladkého drievka. Sušené, tmavo červené až...
Soľ Halen Mon bola zvolená jedným z piatich najlepších produktov vo svetovom gurmánskom sprievodcovi Michelin. Soľ sa zbiera v chladných vodách Atlantiku pri ostrove Isle of...
Vikingská soľ je jedno zmála kulinárskeho dedičstva týchto statočných bojovníkov. Originálny recept bol dlho zabudnutý a je šťastie, že sa ho podarilo nájsť. V Nórsku je...
Tieto soľné diamanty, 100% prírodného kryštálu, pochádzajú z podzemných soľných usadenín. Režú sa v soľných baniach v Khewre, oblasti Pakistánskeho Kašmíru. Používa sa v...
Tieto soľné diamanty, 100% prírodného kryštálu, pochádzajú z podzemných soľných usadenín. Režú sa v soľných baniach v Khewre, oblasti Pakistánskeho Kašmíru. Používa a do...
Okvetné lístky ruží, sú často používané v indickej a orientálnej kuchyni. Ruže známe už od staroveku sú symbolom lásky, kultivovanosti a jemnosti. Používajú sa do tadžinov a...
Soľ pochádza zo severu USA, kde niekoľko indiánskych kmeňov spracováva morskú soľ údením na červenej jelši, a tak dodáva soli neopísateľnú a jedinečnú vôňu. Použitie na...
Táto kamenná soľ pochádza z bane Semnan v severnom Iráne v pohorí Ergourz. Soľ je bohatá na vápnik, železo a draslík. Vhodná na bežné použitie, alebo na zdobenie jedál.
Drahokam medzi soľami sa ťaží hlboko v Egyptskej púšti, na 20 km úseku medzi oázou Baharíja a mestom El Qasr Farafra. V kuchyni má všestranné použitie. Používa sa až na konci...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií