Omáčky, pasty, horčice, vývary
Salento je magické miesto na úplnom juhu Talianska, kde sa spája tradícia z minulosti a starobylá kultúra s kreativitou a vitalitou súčasnosti. Enrico de Lorenzo a jeho firma...
Kód: 796
Používa sa do karí, k bielemu mäsu a syrom.
Kód: 811
Ideálne ku koziemu a ovčiemu syru.
Kód: 814
Kód: 817
Na začiatku bol príbeh. V 14.storočí veľký gurmán pápež Kliment VI. povolal výrobcu horčice Messire Jaubertieho do Avignonu, aby mu vyrobil špeciálnu horčicu. A tak vznikla...
Kód: 802
Využitie v kuchyni na vývar alebo omáčku. Zmiešať s 3 litrami horúcej vody. Na liter vývaru vám stačia 2 polievkové lyžice.
Kód: 820
Kód: 823
Kód: 799