Omáčky, pasty, horčice, vývary
Dijonská horčica sa vyrába z čiernych horčičných semienok Brassica Nigra. Na 1 kg horčice treba cca 500000 semienok, ktoré sa preosievajú, drvia až vznikne pasta, ktorá niekoľko...
Kód: 805
Salento je magické miesto na úplnom juhu Talianska, kde sa spája tradícia z minulosti a starobylá kultúra s kreativitou a vitalitou súčasnosti. Enrico de Lorenzo a jeho firma...
Kód: 796
Používa sa do karí, k bielemu mäsu a syrom.
Kód: 811
Ideálne ku koziemu a ovčiemu syru.
Kód: 814
Tento nakladaný citrón so soľou je chutný citrón z Maroka. Väčší a voňavejší ako bežný citrón, má kvetinové tóny bergamotu. Jeho dužina je jemná, a šťava z neho robí...
Kód: 817
Používa sa na omáčku aioli, pesto, na mäso alebo len tak a upečeným chlebom a paradajkami.
Kód: 808
Využitie v kuchyni na vývar alebo omáčku. Zmiešať s 3 litrami horúcej vody. Na liter vývaru vám stačia 2 polievkové lyžice.
Kód: 820
Využitie v kuchyni na vývar alebo omáčku. Zmiešať s 3 litrami horúcej vody. Na liter vývaru vám stačia 2 polievkové lyžice.
Kód: 823
Ohnivá špecialita severoafrickej kuchyne, pochádzajúca z Tuniska, ktorá sa postupne udomácnila aj v okolitých krajinách, v Maroku, Alžírsku a Líbyi. Svoju popularitu získava aj...
Kód: 799