Estragon pochádza pôvodne z oblasti Sibíru a Číny. Jeho latinský názov je „ dracunculus“, čiže malý drak. Dioscorides ho nazýval „dračia tráva“. Do Európy sa...
Soľ z ostrova Madagaskar sa vyznačuje výnimočnou belosťou, čistotou a chuťou. Soľ je 100% prírodná, zaručene bez aditív, bohatá na horčík a vápnik. Získava sa odparovaním vody,...
Soľ z ostrova Madagaskar sa vyznačuje výnimočnou belosťou, čistotou a chuťou. Soľ je 100% prírodná, zaručene bez aditív, bohatá na horčík a vápnik. Získava sa odparovaním vody,...
Chipotle sú údením sušené Jalapeno papričky. V mexickej kuchyni je to jedno z najobľúbenejších druhov chilli. Názov Chipotle je odvodené od slova chilpoctli, čo sa dá preložiť...
Tieto soľné diamanty, 100% prírodného kryštálu, pochádzajú z podzemných soľných usadenín. Režú sa v soľných baniach v Khewre, oblasti Pakistánskeho Kašmíru. používa a do...
Na 10 bodovej stupnici štipľavosti Scoville je na 9 stupni. Pri varení treba používať striedmo, jeden kúsok stačí na spálenie pier a jazyka. Používa sa do omáčok, polievok,...
Soľ pochádza z ostrova Re v regióne Bordeaux. Je marinovaná v červenom víne odrôd Merlot a Cabernet. Sladká a jemná zmes soli a vína, vhodná do zeleninových pyré, duseného mäsa,...
Fleur de Sel je soľ s výraznou chuťou a vôňou, spracovaná v národnom parku Sečovlje Salina, ktorá sa zhromažďuje v tenkej vrstve na povrchu povodia soľnej panvy. Drobné bielo...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií