Dijonská horčica sa vyrába z čiernych horčičných semienok Brassica Nigra. Na 1 kg horčice treba cca 500000 semienok, ktoré sa preosievajú, drvia až vznikne pasta, ktorá niekoľko...
Salento je magické miesto na úplnom juhu Talianska, kde sa spája tradícia z minulosti a starobylá kultúra s kreativitou a vitalitou súčasnosti. Enrico de Lorenzo a jeho firma...
Tento nakladaný citrón so soľou je chutný citrón z Maroka. Väčší a voňavejší ako bežný citrón, má kvetinové tóny bergamotu. Jeho dužina je jemná, a šťava z neho robí...
Na začiatku bol príbeh. V 14.storočí veľký gurmán pápež Kliment VI. povolal výrobcu horčice Messire Jaubertieho do Avignonu, aby mu vyrobil špeciálnu horčicu. A tak vznikla...
Ohnivá špecialita severoafrickej kuchyne, pochádzajúca z Tuniska, ktorá sa postupne udomácnila aj v okolitých krajinách, v Maroku, Alžírsku a Líbyi. Svoju popularitu získava aj...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií