Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií
Pôvod: Japonsko, Francúzsko
Zloženie: čierny sézam, zlatý sézam, sézam so slivkou ume, morská soľ
Gomasio, alebo sezamová soľ, je celé tisícročia neoddeliteľnou...
Pôvod: Etiópia
Zloženie: kardamon, cesnak, mučenka, čierna rasca, soľ, chilli
Symbolom etiópskej národnej kuchyne je zmes Berbéré, ktorá je zostavená z lokálnych...
Pôvod: India
Zloženie: senovka grécka, škorica, fenikel, čierne korenie, zelený kardamon, koriander
Zmes pôvodne vznikla v severnej Indii, odkiaľ sa postupne...
Zmes vznikla v 13.storočí a stala sa špecialitou mesta Dijon. Používa sa pri pečení perníkového chleba a torty, pridáva sa do dezertov, koláčov a creme brulée.
Zmes vznikla v 13.storočí a stala sa špecialitou mesta Dijon. Používa sa pri pečení perníkového chleba a torty, pridáva sa do dezertov, koláčov a creme brulée.