Tradičná zmes z oblasti Perzie, neuveriteľne voňavá s arómou kvetín a mentolu. Vhodná do dusených mäsových a zeleninových jedál, ryže, kuskusu, bulguru, grilovaného mäsa,...
Vadouvan je pekným spojením medzi Indiou a Francúzskom. Prejavuje sa to v chutiach zmesi, niekedy nazývanej francúzske kari.
Vadouvan je úzko spojený s bývalou...
Pôvod: Kanada
Zloženie: cesnak, cibuľa, paprika, soľ, javorový cukor, prírodná aróma, rastlinný olej, čierne korenie, koriander
Táto zmes bola objavená náhodou pri...
Pôvod: Slovensko
Zloženie: sušené huby, biele korenie Malabar, zelerová vňať, morská soľ z Piranu / max.5% /, bobkový list
Tradičná zmes zo starého Prešporka,...
Korenie a ajurvéda: príbeh symbiózy. Korenie je nevyhnutné pri varení v ajurvédskom liekopise. Vyvažuje a harmonizuje väzbu medzi rastlinami a ľudským telom. Liečivé vlastnosti...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií