Omáčky, pasty, horčice, vývary
Používa sa do karí, k bielemu mäsu a syrom.
Kód: 811
Ideálne ku koziemu a ovčiemu syru.
Kód: 814
Tento nakladaný citrón so soľou je chutný citrón z Maroka. Väčší a voňavejší ako bežný citrón, má kvetinové tóny bergamotu. Jeho dužina je jemná, a šťava z neho robí...
Kód: 817
Na začiatku bol príbeh. V 14.storočí veľký gurmán pápež Kliment VI. povolal výrobcu horčice Messire Jaubertieho do Avignonu, aby mu vyrobil špeciálnu horčicu. A tak vznikla...
Kód: 802
Využitie v kuchyni na vývar alebo omáčku. Zmiešať s 3 litrami horúcej vody. Na liter vývaru vám stačia 2 polievkové lyžice.
Kód: 820
Využitie v kuchyni na vývar alebo omáčku. Zmiešať s 3 litrami horúcej vody. Na liter vývaru vám stačia 2 polievkové lyžice.
Kód: 823
Ohnivá špecialita severoafrickej kuchyne, pochádzajúca z Tuniska, ktorá sa postupne udomácnila aj v okolitých krajinách, v Maroku, Alžírsku a Líbyi. Svoju popularitu získava aj...
Kód: 799