Najlepší spôsob, ako si pripraviť svoj čaj, je pripraviť si odvar, to znamená, že korenie varíte 15 minút vo vode. Keď je zmes trochu vychladnutá, odporúča sa ju pred ochutnaním filtrovať. Táto metóda, na rozdiel od infúzie, umožňuje lepšie uvoľnenie arómy a upokojujúcich vlastností korenia.
Ak však z dôvodu nedostatku času alebo zdrojov dávate prednosť príprave infúzie, nikto vás nebude obviňovať! V takom prípade vylúhujte čaj po dobu 10 minút v plávajúcom filtri alebo v papierovom filtri a po stanovenom čase ho nezabudnite odstrániť, inak bude prípravok veľmi aromatický! Podávať ho môžete aj s mliekom, alebo čiernym čajom a cukrom.
Detailné informácie
Pôvod: India
Zloženie: sladké drievko, cejlonská škorica, zázvor, fenikel, zelený anízMnožstvo: 100g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Nastavenie