Čierne korenie Kampot 1kg

Kód: 82
Neohodnotené
€69
Na objednávku do 30 dní (1 ks)

Pôvod: Kambodža

Korenie sa pestuje v provincii Kampot a Kep v Kambodži. Prvá zmienka o korení pochádza z 13. storočia od čínskeho cestovateľa Tcheo Ta Kouanaua, ktorý navštívil kráľovstvo Angkor.Kultúra pestovania a spracovania korenia je v Kambodži tradíciou a dedí sa z generácie na generáciu. Plody sa zbierajú ručne a sušia na slnku, aby korenie obsahovalo vzácnu arómu. V korení je cítiť ovocné a balzamické tóny. Vhodné je najmä na červené mäso, bravčové a divinu. Dobre sa hodí do sorbetov a produktov z čokolády. Najlepšie je ho použiť čerstvo nadrvené alebo namleté tesne pred dokončením varenia, lebo pri dlhom varení môže zhorknúť.

Množstvo: 1kg

Česko
Dodávame aj do
Českej republiky
rozvoz BA
Rozvoz v Bratislave zdarma
už od objednávky nad 25€
Slovensko
Doručenie do celého Slovenska
zadarmo pri objednávke nad 35€