Horčica s grilovacím korením 100g

Kód: 805
Neohodnotené
€3
Skladom (>5 ks)

Dijonská horčica sa vyrába z čiernych horčičných semienok Brassica Nigra. Na 1 kg horčice treba cca 500000 semienok, ktoré sa preosievajú, drvia až vznikne pasta, ktorá niekoľko dní zreje. Názov Dijonská horčica nie je chránené označenie pôvodu, ale o spôsobe výroby. Podľa vyhlášky z 10.septembra 1937 môže názov Dijonská horčica obsahovať výrobok z preosiatych semien, obsah celkového suchého extraktu nesmie byť menší ako 28% a podiel šupky uniknutej pri preosiatí nesmie presiahnuť 2%.

Detailné informácie

Česko
Dodávame aj do
Českej republiky
rozvoz BA
Rozvoz v Bratislave zdarma
už od objednávky nad 15€
Slovensko
Doručenie do celého Slovenska
zadarmo pri objednávke nad 35€

Podrobný popis

Pôvod: Francúzsko

Zloženie: Dijónska horčica /semená horčice, ocot, soľ, voda/, 2% praženého korenia /cesnak, koriander, sezam, rasca, senovka/, obsahuje siričitany

Množstvo: 100g